2ª edició del curs de Gestió de Residus al mes de Març

Més de la meitat dels participants de la primera edició del Curs de Gestió de Residus van trobar feina en aquest sector, després de realitzar pràctiques en vàries empreses. Si vius a Badalona, estàs buscant feina i algun membre de la familiar a l’atur, et pot interessar aquesta formació, amb possibilitats reals d’inserció.


Després de l’èxit d’inserció del curs de Peó de Gestió de Residus de 2019 a Creu Roja Barcelonès Nord, posem en marxa una nova edició que començarà al Març. Dels 11 participants de la primera edició, més de la meitat van trobar feina en el sector, i van assolir els coneixements i competències per optimitzar la seva cerca de feina. Són un exemple la Isabel i en Gabriel, que ens explicaven la seva experiència en aquesta entrevista.

Sortides professionals

Per una banda, en aquesta formació es treballen competències transversals: com preparar-se per una entrevista de feina, l’elaboració del currículum, treball en equip, noves tecnologies aplicades a la recerca de feina. D’altra banda, es realitza una formació teòrica que finalitza amb la posada en pràctica dels coneixements assolits en empresa, amb possibilitats reals d’inserció posterior en la mateixa o en un altra del sector, per treballar en la neteja de la via pública o en el triatge de residus en planta de reciclatge.

Al llarg de 2019, un total de 42 persones es van formar en el programa d’inserció sociolaboral de Creu Roja per a persones residents a Badalona, a través del Curs de Gestió de Residus i de la formació d’Auxiliar de Neteja Polivalent, de les quals 26 van aconseguir feina.

Si tú també vols formar-te per trobar feina o millorar professionalment, truca’ns al 93 464 06 09 i pregunta per Isabel Simon, o a través del correu isabel.simon@creuroja.org.

Consulta més informació del curs en aquest enllaç