Aprofita l’estiu per formar-te amb la Creu Roja Barcelonès Nord

Busques feina? Vols formar-te en un sector laboral concret per una posterior inserció? Aquest mes de juliol a la Creu Roja del Barcelonès Nord pots apuntar-te als nous cursos de formació i inserció laboral gratuïts que hem preparat, amb pràctiques en empresa i possibilitats reals d’inserció:

Curs de bugaderia i tintoreria per a persones majors de 18 anys amb dificultats d’inserció laboral (amb pràctiques en empreses). Duració de juliol a l’octubre (descans a l’agost).

• Per a joves d’entre 16 a 29 anys, inscrits a garantia juvenil:
Curs d’auxiliar de comerç polivalent amb manipulació d’aliments, amb pràctiques en empreses (Duració de juliol al novembre, i a l’agost no hi ha classe).

Curs de bugaderia i tintoreria

Dirigit a persones majors de 18 anys que viuen a Badalona, amb dificultats d’inserció. A través d’aquesta formació professionalitzada, els alumnes obtindran els coneixements i competències bàsiques per treballar en el sector, i realitzaran pràctiques en empreses, després de les quals poden tenir possibilitats reals d’inserció. L’inici està previst per a principis de juliol i finalitzarà el 30 d’octubre de 2017. En total són 150 hores de teoria amb pràctiques incloses (agost no hi ha classe), que es complementen amb altres accions emmarcades dins l’itinerari d’orientació i formació:

  • Tallers d’orientació grupals per a la motivació i l’orientació laboral.
  • Acompanyament en la cerca de feina
  • Tallers de competències bàsiques i transversals per a l lloc de treball.

Els interessats poden contactar amb Xavier Trapero (Xavier.trapero@creuroja.org) o a través del telèfon 93 464 06 09.

Curs d’auxiliar de comerç polivalent amb manipulació d’aliments

Ets jove? T’agrada l’atenció al client? Vols treballar en el sector del comerç com a dependent/a, caixer/a, reposador/a, empaquetador/a-etiquetador/a? Si estàs interessada en aquest perfil laboral i estàs inscrit a Garantia Juvenil, aquesta és l’oportunitat que busques.

A través d’aquests curs, de 175 hores (de teoria i pràctica) els alumnes aconseguiran els coneixements i competències necessàries per ser un bon professional del sector, que després posaran en pràctica en empreses, amb possibilitats d’una inserció posterior. La formació es complementa amb d’altres accions dins l’itinerari d’orientació i formació:

  • Mòdul de manipulador/a aliments
  • Mòdul de prevenció riscos laborals
  • Taller de competències transversals: orientació al client, treball en equip, capacitat de relació, resolució de conflictes, organització pròpia…
  • Taller de competències bàsiques: habilitats comunicatives, compliment de normes, confiança en un mateix, raonament matemàtic…
  • Taller de Recerca de Feina
  • Acompanyament personalitzat en el procés de recerca de feina.

Per realitzar aquest curs és imprescindible tenir entre 16 a 29 anys, no estar treballant actualment i estar inscrit a Garantia Juvenil. Els interessats poden contactar amb Yolanda Martinez (yolanda.martinez@creuroja.org) o a través del telèfon 93 464 06 09.