Campanya de joguines noves per als infants en risc d’exclusió del Barcelonès Nord

Participa-hi portant una joguina nova a les oficines de Creu Roja al Barcelonès Nord i en diferents espais del territori, o fent una donació econòmica per a la compra de joguines que s’entregaran a les famílies.

Tots els infants, independentment de la situació socioeconòmica de la seva família, tenen dret al joc i a la igualtat d’oportunitats. És per això que des de Creu Roja defensem el dret a que tots els infants puguin gaudir d’una joguina nova en unes dates tan assenyalades com el Nadal, així com al llarg de l’any. Especialment en un moment tan difícil com el que estem vivint aquests mesos, on els infants també estan patint molt les conseqüències de la pandèmia.

Amb aquest objectiu, l’entitat posa en marxa un any més la campanya “Els seus drets en joc”, per tal d’arribar a 1.000 infants en situació de vulnerabilitat del Barcelonès Nord.

Col·labora portant una joguina nova

Educar en la solidaritat és la millor manera d’ajudar la societat. En aquest cas concret, educant a través de l’ús dels jocs i les joguines. Pots col·laborar portant una joguina nova a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord: Av. Alfons XIII, 349 de Badalona en horari de 8h a 16h de dilluns a dijous i els divendres de 8 a 15 h.

Els dies 12 i 13 de desembre, pots portar també la joguina al local del Bar yesterday (Carrer Major 24) de Santa Coloma de Gramenet. Durant el cap de setmana, estarem recollint joguines noves en aquest espai en horai de matí i de tarda (fins les 20h) el dissabte i de 10h a 14:30h el diumenge.

Col·labora fent un donatiu

Si ho prefereixes, pots col·laborar també fent un donatiu en el número de compte ES78 0049 5316 51 2716714546 , amb el concepte “Joguines”. Amb la suma dels donatius, Creu Roja al Barcelonès Nord comprarà joguines per complementar els lots de joguines que distribuiran a les famílies derivades des de Serveis Socials del municipi.

Quin tipus de joguina pots portar:

A més de ser una joguina nova, un dels objectius és fomentar el valor del joc. Per això  recomanem que es tracti d’una joguina educativa, no bèl·lica (que no fomenti la violència), no sexista (que fomenti la igualtat de gènere) i cooperativa (per compartir les estones de joc i fomentar els valors de la solidaritat i la cooperació).

La campanya “Els Seus Drets en Joc” és possible gràcies a la col·laboració de la ciutadania, de les persones voluntàries de Creu Roja que donen suport en la preparació i entrega de les joguines, i a les entitats i empreses del municipi que es sumen a l’objectiu d’arribar als infants que més ho necessiten, a través de donacions o d’iniciatives solidàries que fomenten la recollida de joguines.

Pots trobar més informació sobre la campanya i altres activitats de Creu Roja al teu municipi seguint a l’entitat a les xarxes socials de @creurojabarcelonesnord.