Col·labora a Creu Roja

...Dóna el teu temps, ven loteria entre els teus amics i coneguts, segueix-nos al Facebook, anuncia’ns al teu espai web, si tens un comerç pots oferir-nos un descompte per a socis-voluntaris-usuaris, forma’t a Creu Roja, gestiona les teves ofertes de feina amb nosaltres, marca la “X” solidària en la teva declaració de la renda...


Milions de persones en tot el món estan relacionades d’una manera o una altra amb el gran moviment humanitari de Creu Roja.

Hi ha tantes maneres de col·laborar com iniciatives solidàries, i l’única cosa que importa a l’hora de formar part de Creu Roja és que vulguis ajudar a crear un món millor.

Pots ser voluntari, fer-te’n soci, fer un donatiu esporàdic per alguna campanya d’ajut humanitari o pots comprar butlletes de loteria als diferents sortejos que es fan al llarg de l’any. Aquí descobriràs perquè ets necessari.

Si ets una empresa o tens un petit negoci, fes un pas per un compromís cívic amb el territori del Barcelonès Nord i descobreix totes les formes de col·laborar.

Contagia’t contra la indiferència adquirint un compromís solidari!

 

Pot ser no saps que…

Pots fer un donatiu esporàdic , per una campanya concreta d’acció humanitària o per col·laborar  en un projecte social. Apropa’t a les nostres oficines de Badalona i l’explicarem com.

Un altra manera de exercir un compromís amb Creu Roja és a través de la donació d’herències o llegats. Creu Roja, des de la seva fundació l’any 1864 té reconeguda la capacitat per ser destinatària d’herències i llegats. Entra aquí i descobreix per què pensar en Creu Roja a l’hora de fer el testament.

Mes informació sobre herències o llegats

 

 

colabora_pagina_principal01 colabora_pagina_principal02 mary frase