Col·labora a Creu Roja

...Dóna el teu temps, ven loteria entre els teus amics i coneguts, segueix-nos al Facebook, anuncia’ns al teu espai web, si tens un comerç pots oferir-nos un descompte per a socis-voluntaris-usuaris, forma’t a Creu Roja, gestiona les teves ofertes de feina amb nosaltres, marca la “X” solidària en la teva declaració de la renda...


Com a voluntari

La base i la força de la nostra entitat són totes aquelles persones que, de manera voluntària, formen part dia a dia dels nostres projectes.

El voluntari o voluntària és una persona que per iniciativa pròpia, i després d’haver-ho reflexionat, adquireix una consciència solidària que el porta a col·laborar amb d’altres persones per tal d’oferir el seu temps lliure i dedicació i nodrir-se de l’experiència dels altres.

Són els voluntaris i voluntàries, que amb la seva empenta i iniciativa donen forma a les activitats que realitzem al territori del Barcelonès Nord; fent realitat cadascuna de les tasques que portem a terme per estar cada cop més a prop de les persones.

Espai de xarxa social de voluntaris de Creu Roja Espanyola
Accedeix a Mundo Cruz Roja
Accedeix a Canal Voluntario


Voluntaris al Barcelonès Nord

Número de Voluntaris/àries: 132
Número de Voluntaris/àries Creu Roja Joventut: 17


Ara mateix necessitem…

Voluntaris/àries per als Programes d’Aliments Solidaris

Busquem persones per donar suport en els magatzems d’aliments a nivell logístic, participar en els dies de lliurament d’aliments i dinamitzar campanyes de recollida d’aliments.
Disponibilitat: majoritàriament de dilluns a divendres en horari de matins.

Voluntaris/àries per a fer sessions grupals amb famílies

Busquem persones amb habilitats comunicatives i amb motivació per a elaborar continguts de diferents sessions sobre estalvi energètic, economia de la llar, alimentació saludable, entre d’altres. Aquestes van adreçades a famílies que s’atenen en els diferents projectes de la Creu Roja.
Disponibilitat: un dia a la setmana de dilluns a divendres, en horaris de matins o de tardes

Voluntaris/àries per a fer serveis preventius

Busquem persones amb coneixements sanitaris per a participar de les atencions sociosanitaries d’esdeveniments esportius, espectacles, festes locals del territori.
Disponibilitat: preferiblement els caps de setmana

Encara no ets Voluntari? Encara no ets Voluntària?

Si vols participar de manera activa a Creu Roja Barcelonès Nord, i tens més de 16 anys, no dubtis en omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible.
Fes-te’n Voluntari

La Formació Bàsica Institucional (FBI) és un espai formatiu imprescindible per a les persones que voleu incorporar-vos com a voluntaris o voluntàries a la Creu Roja i que té com a objectiu transmetre els coneixements mínims sobre la nostra Institució, tractant de donar resposta a les inquietuds que teniu les persones que us hi apropeu.

Mitjançant la reflexió pretenem que les persones que voleu participar com a voluntaris o voluntàries a la nostra Institució assumiu el repte i el compromís personal i solidari que això implica.

Una vegada feu aquesta formació, des de Creu Roja ens posarem en contacte amb tu per explicar-te els següents pasos per fer-te voluntari!
Fer el curs de Formació Bàsica Institucional

Col•labora com a voluntari Col•labora com a voluntari Col•labora com a voluntari Fes-te'n voluntari Col•labora com a voluntari