Cursos Creu Roja

Cursos a Creu Roja Barcelonès Nord


Departament de Formació

A més de la formació interna per a que els nostres voluntaris puguin desenvolupar la seva activitat amb qualitat, des de Creu Roja portem a terme diferents accions formatives relacionades amb les diferents àrees d’actuació, per capacitar, formar i sensibilitzar al conjunt de la ciutadania. La nostra experiència ens avala.

Tradicionalment la formació de Creu Roja ha anat associada al camp de la salut i els socors. Avui aquest és un àmbit en el que continuem essent capdavanters,  per apropar els primers auxilis i l’assistència sanitària immediata a tota la població. Tot i això, cada dia prenen més força nous àmbits de formació  com les derivades dels àmbits d’intervenció social, amb els quals difondre les nostres experiències amb la formació per a monitors/es de lleure o els tallers monogràfics d’intervenció social.

Actualment comptem amb una oferta formativa extensa en Primers Auxilis i en Intervenció Social, propera a tothom, de qualitat i adequada a les necessitats dels alumnes: Informa-te’n sense compromís o conuslta les properes formacions que es denevolupen des de Creu Roja Catalunya fent clic aquí.

 

Fem formació a la teva mida

Si ets una empresa, associació o col·lectiu i vols un curs adaptat a les teves necessitats, a Creu Roja realitzem formacions a la teva mida. Indica’ns les característiques de la teva empresa i nosaltres t’informem dels cursos que millor se us adapten.

Informa’t enviant-nos un e-mail o bé trucant per telèfon:
informacio.bcnnord@creuroja.org
93 464 06 09

Cursos Creu Roja formació Logo AENOR-IQNET

Agenda

Atenció Sanitària Immediata Nivell 2- Semipresencial

ASI-II
Curs teòric i pràctic que forma als professionals o personal voluntari que actuen en situació de risc o perill i que, per tant, la formació en atenció sanitària immediata els és indispensable per al desenvolupament de la seva activitat. Aquest curs és semipresencial, en el que la part teòrica es farà de manera on-line i la part pràctica  ...
Start: 26/05/2013
End: 21/07/2013
Venue: Creu Roja Barcelonès Nord
Address:
Avda. Alfons XIII, 349, Badalona, Catalunya, 08918, Spain

Suport emocional i psicològic en situacions d’emergència i catàstrofes

Suport emocional
El curs pretén augmentar les capacitats de l’alumnat en l’atenció integral a persones que ha patit situacions d’emergència. Donar les pautes bàsiques per fer front a les tasques de suport emocional i acompanyament, a l’hora d’entendre els processos psicològics que poden succeir en situacions d’aquest tipus. Tant per part de les víctimes com...
Start: 26/10/2012 07:00
End: 29/10/2012 18:00
Venue: Creu Roja Barcelonès Nord
Address:
Avda. Alfons XIII, 349, Badalona, Catalunya, 08918, Spain