Cursos Creu Roja

Cursos a Creu Roja Barcelonès Nord

Des del Departament de Formació oferim a les nostres poblacions un ventall d’ofertes formatives en les que transmetem els nostres coneixements i valors adquirits; apostant sempre per la qualitat i la innovació en cada una de les sessions.


Departament de Formació

A més de la formació interna per a que els nostres voluntaris puguin desenvolupar la seva activitat amb qualitat, des de Creu Roja portem a terme diferents accions formatives relacionades amb les diferents àrees d’actuació, per capacitar, formar i sensibilitzar al conjunt de la ciutadania. La nostra experiència ens avala.

Tradicionalment la formació de Creu Roja ha anat associada al camp de la salut i els socors. Avui aquest és un àmbit en el que continuem essent capdavanters,  per apropar els primers auxilis i l’assistència sanitària immediata a tota la població. Tot i això, cada dia prenen més força nous àmbits de formació  com les derivades dels àmbits d’intervenció social, amb els quals difondre les nostres experiències amb la formació per a monitors/es de lleure o els tallers monogràfics d’intervenció social.

Actualment comptem amb una oferta formativa extensa en Primers Auxilis i en Intervenció Social, propera a tothom, de qualitat i adequada a les necessitats dels alumnes: Informa-te’n sense compromís o conuslta les properes formacions que es denevolupen des de Creu Roja Catalunya fent clic aquí.

 

Fem formació a la teva mida

Si ets una empresa, associació o col·lectiu i vols un curs adaptat a les teves necessitats, a Creu Roja realitzem formacions a la teva mida. Indica’ns les característiques de la teva empresa i nosaltres t’informem dels cursos que millor se us adapten.

Informa’t enviant-nos un e-mail o bé trucant per telèfon:
informacio.bcnnord@creuroja.org
93 464 06 09

Cursos a Creu Roja Barcelonès Nord Cursos Creu Roja formació Logo AENOR-IQNET