II Jornada de Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet

En motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, tindrà lloc la Segona Jornada de Gent Gran a Santa Coloma, que se celebrarà divendres 4 d’octubre,  per abordar el maltractament a aquest col·lectiu. Al llarg del matí, es desenvoluparan un seguit de tallers i xerrades dirigides als professionals de l’àmbit de l’atenció de la gent gran, i per la tarda gaudirem de ball i berenar per celebrar tots i totes plegats aquest dia.

Les Jornades, organitzades per la Plataforma d’Entitats de Gent Gran de Santa Coloma, tenen com a objectiu posar en comú i visibilitzar les necessitats de la Gent Gran, i enguany se centraran en tècniques per a l’abordatge d’una realitat que preocupa molt, com és la situació del maltractament a la Gent Gran a Catalunya.

Durant el matí comptarem amb una ponència de l’advocat Jordi Muñoz, membre de la Comissió de la Gent Gran de l’ICAB i president d’EIMA, i amb diferents tallers simultanis conduïts per EAVA i Creu Roja, on de la mà d’experts podrem reflexionar conjuntament sobre els diferents tipus de maltractament. Aquesta part de les jornades es desenvoluparà a Biblioteca Singuerlín Salvador Cabré – Plaça Sagrada Família, S/N.

Per la tarda la jornada tancarà amb berenar conjunt i ball, per gaudir tots plegats d’un dia molt especial. Aquesta segona part tindrà lloc a La Central Escènica – Av. Francesc Macià, 41.

Per assistir a la jornada, cal inscripció prèvia trucant al 93 399 46 02 o a través del correu electrònic plataformagentgranscg@gmail.com.

Us hi esperem!

Sobre la Plataforma de Gent Gran de Santa Coloma de Gramenet

Ara fa un any, moltes entitats de Gent Gran de la ciutat es van ajuntar, sota el paraigües de la Plataforma, amb el compromís de treballar conjuntament en benefici de les persones grans de la nostra ciutat, fer visible la seva realitat i ser una veu transversal de les entitats i agents implicats amb aquest col·lectiu.