La caminada popular “La Huella Solidaria” torna a Badalona per 4rt any consecutiu

Diumenge 7 d’octubre volem tornar a deixar petjada amb la quarta edició de “La Huella Solidaria”, oberta a persones de totes les edats. Els diners recaptats amb les inscripcions aniran íntegrament destinats al programa de Creu Roja contra la cronificació de la pobresa, donant suport en l’alimentació infantil al Barcelonès Nord. T’apuntes? En aquesta notícia t’expliquem com fer la inscripció!

Huella solidària Badalona

La iniciativa de “La Huella Solidaria, ajuda’ns a caminar a Badalona”, s’ha convertit en una de les activitats que no pot faltar anualment a la ciutat. Està organitzada pel grup de senderisme a Facebook “Grupo de caminatas de montaña, senderismo y travesías”, juntament amb la col·laboració de l’ajuntament de Badalona, i aquest 7 d’octubre compleix ja 4 anys donant suport als projectes d’alimentació infantil que Creu Roja desenvolupa al Barcelonès Nord.

Els fons recaptats amb les inscripcions es destinen íntegrament per a l’alimentació de joves de secundària, atesos per Creu Roja al Barcelonès Nord, i les famílies dels quals pateixen molt sovint una situació de pobresa crònica. Amb els diners recaptats, es poden lliurar targetes de prepagament a aquestes famílies, que els serveixen per comprar aliments frescos a establiments de proximitat, amb una recàrrega variable en funció dels membres i la situació socioeconòmica de la família.

A través de les tres edicions anteriors de “la Huella Solidaria”, i gràcies a la participació de totes les persones que any rere any s’hi sumen, ja s’han recaptat més de 11.500€.

Fes la teva inscripció!

La inscripció a “La Huella Solidaria” és un donatiu de 7 euros. Per fer efectiva la inscripció, podeu fer-la online a través d’aquest enllaç a la pàgina oficial d’inscripcions, o en efectiu a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord (Av. Alfons XIII, 349) de 10h a 19 hores de dilluns a dijous, i de 9 a 15 hores els divendres.

Recorregut:

Com en edicions anteriors, la caminada ens portarà pels carrers de Badalona i pel Parc Serralada La Marina, començant el recorregut a La Rambla, passant per la Creu de Montigalà, el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra fins tornar de nou al punt de partida: La Rambla.

S’oferiran avituallaments pels caminants, samarreta commemorativa i d’altres regals, tots ells obsequis cedits solidàriament pels col·laboradors i sponsors de l’esdeveniment.

Us hi esperem, el diumenge 7 d’octubre, a les 9 del matí, per tornar a deixar petjada per quart any consecutiu!