Més de la meitat dels joves participants al curs de cambrers estan treballant ja en el sector

En José Merlo i el David Beltran són dos exemples dels joves que estan treballant com a cambrers de restaurant després d’haver realitzat a Creu Roja Barcelonès Nord el curs de “Cambrer de restaurant amb mòdul de cuina bàsica”. Com ells, més del 50% dels joves inscrits a garantia juvenil que el van cursar, han aconseguit inserir-se també al mercat de treball després de realitzar una formació teòrica i pràctiques en empresa.

(more…)

“Formar-me a Creu Roja m’ha donat l’empenta que necessitava per seguir endavant”

En Mario Jovanny Carmona va realitzar a Creu Roja Barcelonès Nord el curs d’Auxiliar de Magatzem el passat mes de febrer. Després de diversos mesos de la formació teòrica, va fer pràctiques en un supermercat Carrefour, on ha estat contractat. Ara porta ja gairebé dos mesos treballant, i ens explica en aquesta entrevista com el fet de tornar a formar-se i renovar-se l’han ajudat a donar un pas més en el tema laboral, així com també a la vida personal.

(more…)

Numeracions premiades al Sorteig d’Or Creu Roja 2017

Ahir dia 20 de juliol, es va celebrar a Santander el Sorteig de l’Or de la Creu Roja 2017. Els tres primers premis s’han repartit a Madrid, però a la província de Barcelona també han caigut diversos premis a les poblacions de Sabadell i Pineda de Mar

(more…)

Iban Diaz: “Mai és tard per començar a treballar a la cuina”

L’iban Diaz és el propietari, juntament amb la seva dona, Sara Blasco, del local de moda de Santa Coloma, l’hamburgueseria “1982”, i és el guanyador del concurs d’hostaleria Bartalent 2016. Tot i estar molt enfeinat, ahir ens va acompanyar per explicar la seva història en una xerrada als alumnes del curs Tastet de Cuina, com a exemple de professional i emprenedor de la restauració, àmbit laboral al qual s’ha incorporat fa pocs anys amb èxit. Durant dues hores, va donar consells molt interessants als i les joves que volen iniciar-se en aquesta professió i va respondre els seus dubtes.


(more…)

Aprofita l’estiu per formar-te amb la Creu Roja Barcelonès Nord

Busques feina? Vols formar-te en un sector laboral concret per una posterior inserció? Aquest mes de juliol a la Creu Roja del Barcelonès Nord pots apuntar-te als nous cursos de formació i inserció laboral gratuïts que hem preparat, amb pràctiques en empresa i possibilitats reals d’inserció:

Curs de bugaderia i tintoreria per a persones majors de 18 anys amb dificultats d’inserció laboral (amb pràctiques en empreses). Duració de juliol a l’octubre (descans a l’agost).

• Per a joves d’entre 16 a 29 anys, inscrits a garantia juvenil:
Curs d’auxiliar de comerç polivalent amb manipulació d’aliments, amb pràctiques en empreses (Duració de juliol al novembre, i a l’agost no hi ha classe).

(more…)

El programa d’Èxit Escolar s’acomiada fins al setembre

 Ja han arribat les vacances d’estiu i, el programa d’Èxit Escolar, d’Infància i Joventut, també ha finalitzat aquesta  setmana. Els infants de primària de Santa Coloma que al llarg del curs  realitzen amb nosaltres activitats lúdiques i de  reforç escolar a les tardes, han celebrat l’últim dia jugant i berenant al parc fluvial del Besòs. (more…)