Participa a la 3ª edició de la “La Huella Solidaria” en benefici de l’alimentació infantil

Ja et pots inscriure a la 3ª edició de la caminada “Huella Solidaria”, que tindrà lloc el proper diumenge 8 d’octubre a Badalona.
Els diners recaptats amb les inscripcions aniran íntegrament destinats al programa de la Creu Roja “Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil” al territori del Barcelonès Nord. Vine a gaudir d’un matí de solidaritat i esport per a totes les edats!

Per tercer any consecutiu, Badalona torna a acollir la iniciativa de “La Huella Solidaria, ajuda’ns a caminar a Badalona”, organitzada pel grup de senderisme a Facebook “Grupo de caminatas de montaña, senderismo y travesías”, juntament amb la col·laboració de l’ajuntament de Badalona. En aquesta caminada tan especial cada petjada compta, ja que els fons recaptats amb les inscripcions es destinaran íntegrament al programa de la Creu Roja l’Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil al Barcelonès Nord, que té com a objectiu proporcionar una alimentació sana, saludable i equilibrada al màxim de nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat.

Enguany, la caminada tindrà el mateix recorregut que en les dues edicions anteriors, pels carrers de Badalona i pel Parc Serralada La Marina (La Creu de Montigalà- Monestir de Sant Jeroni de la Murtra), i s’oferiran avituallaments pels caminants, samarreta commemorativa i d’altres regals, tots ells obsequis cedits solidàriament pels col·laboradors i sponsors de l’esdeveniment.

Inscriu-te a la “Huella Solidaria”

La inscripció a “La Huella Solidaria” és un donatiu de 6 euros, que es destinarà íntegrament al projecte d’alimentació infantil de Creu Roja Barcelonès Nord, que engloba les poblacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs.

Per fer efectiva la inscripció, podeu fer-la online fent clic en aquest enllaç a la pàgina oficial d’inscripcions, o en efectiu a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord (Av. Alfons XIII, 349).

Us esperem el diumenge, 8 d’octubre per gaudir d’una jornada solidària molt especial!