Sala de premsa


Memòria “Huella Solidaria 2015″
Per conèixer més de prop com s’han invertit els fons recaptats a la caminata “Huella Solidaria” del 2015, podeu consultar la memòria d’activitat.
Descarregar Memòria “Huella Solidaria 2015″

 

Memòria 2014
La Creu Roja presenta la seva memòria d’activitat de l’any 2014, un any ple d’accions on s’han atés a més de 9.800 persones i on s’ha comptat amb la col·laboració de més de 5.400 persones sòcies.
Descarregar Memòria 2014

 

Memòria 2013
La Creu Roja presenta el balanç de les activitats realitzades l’any 2013, any en el que s’han atés a més de 9.000 persones de les quals el 64% han estat ateses en programes per pal·liar els efectes de la crisi.
Descarregar Memòria 2013
Descarregar Memòria ampliada 2013
Nota de premsa

 

La Creu Roja inaugura un nou espai de reforç escolar a Santa Coloma de Gramenet
La Creu Roja inaugura un nou espai per poder oferir igualtat d’oportunitats als infants de les famílies en situació de vulnerabilitat.  L’objectiu d’aquest espai és poder assolir l’èxit escolar i educatiu dels infants com a base del seu desenvolupament i inclusió social.
Nota de premsa

 

Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya
Espai d’anàlisi per conèixer a fons la realitat de les persones que són usuàries de la Creu Roja, saber com els afecta la crisi econòmica i adaptar al màxim els projectes de l’entitat a les seves necessitats.
6è estudi- L’impacte de la crisi en les persones majors de 45 anys
5è estudi- Habitatge i col·lectius vulnerables
4t estudi- L’impacte de la crisi en la infància i l’entorn escolar
3r estudi- L’impacte de la crisi en les persones grans
2n estudi- L’ocupació dels col·lectius vulnerables en el marc de la crisi socioeconòmica
1r estudi- L’impacte de la crisi en la infància i les famílies

 

Cartera de projectes
Presentació de la tasca de la Creu Roja a Catalunya i de la Creu Roja al Barcelonès Nord en favor de les persones des de diferents àmbits i col·lectius d’actuació.
Cartera de Projectes 2013 Creu Roja Barcelonès Nord
Cartera de Projectes 2011 Creu Roja Catalunya

 

Memòria 2012
Nou format de memòria en la que es fa un balanç de les activitats i serveis que hem desenvolupat en el decurs de l’any 2012, un any marcat pels projectes adreçats a pal·liar l’impacte social de la crisi.
Descarregar Memòria 2012
Descarregar Memòria ampliada 2012
Descarregar Mèmòria general 2012

 

Memòria Servei de Platges Sant Adrià 2012
Resum de la tasca realitzada per Creu Roja Barcelonès Nord en el Servei de Vigilància, Prevenció, Salvament i Socorrisme a les platges de Sant Adrià de Besòs durant la temporada d’estiu 2012.
Descarregar Memòria de Platges 2012

 

Memòria 2011
Balanç de les accions realitzades per la Creu Roja al Barcelonès Nord al 2011, un any marcat per la crisi econòmica en el que hi ha hagut una demanda creixent d’ajuts i de suport en programes d’ocupació.
Descarregar Memòria 2011

 

Dona tu móvil
Campanya organitzada per Cruz Roja Espanyola i Entreculturas, adreçada als usuaris dels telèfons mòbils per tal de fer una acció social i a l’hora tenir cura del medi ambient
Dona tu movil

 

SOMOS unidos para cambiar el mundo
Campanya en la qual Creu Roja forma part, i en la que s’aglutinen 25 de les ONG’s més representatives per comunicar la realitat del sector. L’objectiu d’aquesta iniciativa és contribuir a la creació d’una cultura de la participació social i potenciar el sentiment humà d’ajudar als demés.
Campanya SOMOS

 

L’Alcalde de Badalona visita Creu Roja
L’alcalde de Badalona va visitar el dia 22 de maig la seu de Creu Roja Barcelonès Nord situada al barri de Sant Roc. Xavier Garcia Albiol ha destacat la feina desenvolupada per Creu Roja Barcelonès Nord i ha agraït el compromís i el suport de totes les persones i institucions que col·laboren amb aquesta organització humanitària.
Nota de premsa Ajuntament