Ocupació

Tenir feina és un dret, és per això que portem a terme diferents programes d’Ocupació adreçats a totes aquelles persones que es troben en recerca de feina i volen gaudir d’un servei d’orientació i assessorament laboral personalitzat i gratuït.

Des dels diferents programes oferim diverses accions encaminades a facilitar les eines necessàries per aconseguir la inserció laboral.

QUÈ FEM?

  • Activació, orientació i acompanyament a la inserció sociolaboral
  • Tallers d’orientació grupals sobre tècniques de recerca de feina, competències transversals, drets i deures dels/les treballadors/es
  • Itineraris individualitzats i personalitzats
  • Tallers de competències tècniques
  • Capacitacions professionals
  • Pràctiques en empreses
  • Prospecció i intermediació laboral en empreses
  • Cursos professionalitzadors: Consulta els cursos programats per aquest 2018 fent clic aquí 
FORMACIÓ

Oferim un conjunt d’accions formatives que tenen com a objectiu  la millora professional de les persones que participen; així com la millora de les seves competències. Les diferents accions que es porten a terme són:

TALLER DE RECERCA ACTIVA DE FEINA I ALFABETITZACIÓ DIGITAL

Sessions grupals per treballar eines i instruments de recerca de feina (currículum, carta de presentació, definició de perfil professional, canals de recerca, procés de selecció i entrevista de feina) i l´’us de les noves tecnologies per aquest propòsit.

CAPACITACIONS PROFESSIONALS

Amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat, i en funció de la detecció de les necessitats del mercat laboral i dels perfils professionals dels participants, es programen diferents accions formatives perquè les persones adquireixin els coneixements necessaris per poder inserir-se en un determinat àmbit professional.

PRÀCTIQUES NO LABORALS EN EMPRESES

S’ofereix la possibilitat als participants que puguin  adquirir coneixements professionals directament a les empreses. D’aquesta manera, s’amplia la seva formació professional in situ, adquirint alhora competències laborals transversals, així com millorant i ampliant els seus coneixements del món empresarial.

PROJECTES D’OCUPACIÓ PER A JOVES DE GARANTIA JUVENIL

A més, comptem amb diferents programes d’ocupació dissenyats única i exclusivament per a joves d’entre 16 a 29 anys. Per poder participar d’aquests programes és necessari estar inscrit en el sistema de registre de Garantia Juvenil de la Generalitat de Catalunya.

Com inscriure’s en el registre de Garantia Juvenil enllaç

PROGRAMA D’ORIENTACIÓ LABORAL

Activació, orientació i acompanyament a la inserció sociolaboral de joves de Garantia Juvenil. Sessions grupals d’orientació, apropament a les empreses, coneixement de les eines per a la recerca de feina i coaching laboral, centrat en diferents aspectes importants per a una eficaç recerca de feina.

PROGRAMA DE FORMACIÓ

Formació de joves de Garantia Juvenil. Itineraris formatius que contemplen diferents accions formatives: capacitacions tècniques, competències transversals tècniques (manipulació d’aliments, prevenció de riscos laborals, idiomes…), entrenament en competències bàsiques i transversals, pràctiques

PROGRAMA DE RETORN AL SISTEMA EDUCATIU, ESCOLA DE SEGONES OPORTUNITATS

Afavorir el retorn al sistema educatiu (ESO, proves d’accés a grau mig, proves d’acces a grau superior, batxillerat…), a través d’intervenció educativa, de motivació i activació envers a seguir-se formant un cop tenen el títol de secundaria, i també afavorir la possibilitat als joves de definir la seva línia formativa a través dels tastets d’ofici.

Iniciatives d’Inserció Laboral de Creu Roja en un context de crisi econòmica

Col•labora com empresa amb Creu Roja

Les empreses col·laboradores tenen la possibilitat de formar a mida a futurs professionals, donar a conèixer la seva filosofia empresarial i conèixer els que podrien ser els seus futurs treballadors. També pots capacitar a professionals del teu sector en la teva pròpia empresa, a través de formacions o pràctiques no laborals.

Si penses que pots col·laborar de qualsevol altre manera, fes-nos la teva proposta!
informacio.bcnnord@creuroja.org
93 464 06 09

ocupacio Ocupació ocupació 2 ocupació 3 ocupació-act Amb la col•laboració