Col·labora a Creu Roja

Tant els socis i sòcies com el voluntariat són el nostre motor per realitzar la tasca social i humanitària, contribuint a millorar les condicions de vida de la ciutadania, i sobretot dels col·lectius més vulnerables. Entre tots, sumem els esforços per tal d’ajudar a construir una societat més justa i solidària, posant sempre a les persones al centre de l’acció.


Hi ha tantes maneres de col·laborar com iniciatives solidàries, i l’única cosa que importa a l’hora de formar part de Creu Roja és que vulguis ajudar a crear un món millor.

Pots ser voluntari, fer-te’n soci, fer un donatiu esporàdic per alguna campanya d’ajut humanitari o pots comprar butlletes de loteria als diferents sortejos que es fan al llarg de l’any.

Si ets una empresa o tens un petit negoci:

Fes un pas per un compromís cívic amb el territori del Barcelonès Nord i descobreix totes les formes de col·laborar: Informa-te’n aquí!

Si vols col·laborar amb el teu temps fent voluntariat:

La base i la força de la nostra entitat són totes aquelles persones que, de manera voluntària, formen part dia a dia dels nostres projectes.
Són els voluntaris i voluntàries qui, amb la seva empenta i iniciativa, donen forma a les activitats que realitzem al territori del Barcelonès Nord; fent realitat cadascuna de les tasques que portem a terme per estar cada cop més a prop de les persones. Infoma-te’n aquí

Si vols col·laborar amb una aportació periòdica:

Pots fer-te soci o sòcia de la nostra entitat. Informa-te’n aquí

Potser no saps que…

Pots fer un donatiu esporàdic:

Per una campanya concreta d’acció humanitària o per col·laborar  en un projecte social. Apropa’t a les nostres oficines de Badalona i t’explicarem com.

Pots fer donació d’una herència o llegat:

Una altra manera d’exercir un compromís amb Creu Roja és a través de la donació d’herències o llegats. Creu Roja, des de la seva fundació l’any 1864 té reconeguda la capacitat per ser destinatària d’herències i llegats. Entra aquí i descobreix per què pensar en Creu Roja a l’hora de fer el testament.

Mes informació sobre herències o llegats

 

 

colabora_pagina_principal01 colabora_pagina_principal02 mary frase