Col·labora a Creu Roja

...Dóna el teu temps, ven loteria entre els teus amics i coneguts, segueix-nos al Facebook, anuncia’ns al teu espai web, si tens un comerç pots oferir-nos un descompte per a socis-voluntaris-usuaris, forma’t a Creu Roja, gestiona les teves ofertes de feina amb nosaltres, marca la “X” solidària en la teva declaració de la renda...


Fent voluntariat

La base i la força de la nostra entitat són totes aquelles persones que, de manera voluntària, formen part dia a dia dels nostres projectes. El voluntari o voluntària és una persona que per iniciativa pròpia, i després d’haver-ho reflexionat, adquireix una consciència solidària que el porta a col·laborar amb d’altres persones per tal d’oferir el seu temps lliure i dedicació i nodrir-se de l’experiència dels altres.

Busquem persones amb cor

Et busquem per col·laborar amb nosaltres donant suport i participant en els diferents projectes i accions que desenvolupem als municipis del Barcelonès Nord:

Formacions i xerrades:

Necessitem persones per dinamitzar tallers de memòria amb gent gran, de salut per a famílies, d’intervenció educativa amb famílies, tallers de competències i recerca de feina, per fer classes de castellà, català i anglès…

Acompanyaments:

Busquem persones com tu per fer acompanyaments a gent gran, acompanyar-los a caminar i en sortides i activitats lúdiques diverses. Per acompanyar-los al metge, a l’hora de fer gestions administratives així com per fer acompanyaments hospitalaris.

Trucades de seguiment i gestió:

Necessitem voluntaris i voluntàries per fer seguiment telefònics a famílies, a la gent gran, campanyes de sensibilització telefònica, , enquestes de satisfacció, convocatòries per a la realització d’activitats.

Lliurament de productes:

Per a l’entrega d’aliments (a magatzem o a domicili), per la campanya de joguines, per ajudes tècniques a la gent gran, per al lliurament de terminals d’urgència per a víctimes de violència de gènere, així com per d’altres ajudes en lliurament de materials escolar, roba, etcètera.

Socors i emergències:

Necessitem voluntaris i voluntàries socorristes en esdeveniments culturals, esportius… Personal de suport logístic per als serveis i personal d’informació al pacient.

Atenció a persones / entrevistes:

Atenció a les famílies de manera individual, per fer valoració i elaboració del pla de treball  i seguiment, per fer visites domiciliàries i/0 per orientació laboral per a la recerca de feina.

Dinamitzador d’activitats:

Per al programa de suport escolar, per a infància hospitalitzada, activitats de motivació per a joves, activitats lúdiques per a la gent gran, activitats de lleure per a infants i joves així com intergeneracionals…

Activitats de sensibilització:

Persones que ens ajudin a realitzar activitats de sensibilització en fires i mostres, xerrades de voluntariat, drets humans i dret internacional i humanitari, per fer difusió de les campanyes de Creu Roja…

Altres:

Fotògraf, persones que dominen les tècniques audiovisuals, el disseny gràfic o la informàtica per donar-nos un cop de mà, gestió administrativa, col·laboradors en xarxes socials i en la difusió d’actes…

Com fer-me voluntari o voluntària?

Actualment hi ha 345 voluntaris i voluntàries que formen part del moviment Creu Roja al Barcelonès Nord. Si tu també vols participar de manera activa, i tens més de 16 anys, no dubtis en omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible:
Formulari per fer-se Voluntari

 


Espai de xarxa social de voluntaris de Creu Roja Espanyola

Accedeix a Mundo Cruz Roja
Accedeix a Canal Voluntario

La Formació Bàsica Institucional (FBI) és un espai formatiu imprescindible per a les persones que voleu incorporar-vos com a voluntaris o voluntàries a la Creu Roja i que té com a objectiu transmetre els coneixements mínims sobre la nostra Institució, tractant de donar resposta a les inquietuds que teniu les persones que us hi apropeu, i per assumir el repte i el compromís personal i solidari que això implica.

Fer el curs de Formació Bàsica Institucional

voluntaris 2 CRHP_VisitesDomicilis_022 èxit escolar CRHP_BancAliments_009 Col•labora com a voluntari Fes-te'n voluntari