Inclusió social

Afavorim la inclusió social de les persones que actualment estan travessant un procés d’especial vulnerabilitat social; treballant amb aquestes famílies de forma integral, valorant tots els aspectes de la persona i descronificant les situacions de més risc d’exclusió social. Les persones usuàries són l’eix des del qual es dissenyen les necessitats diverses i concretes de cada cas.

Què fem?

  • Atenció integral a les famílies
  • Acompanyament personalitzat
  • Formem a les persones
  • Facilitem el procés d’emancipació
  • Coordinació amb altres serveis propis i del territori

Soledat

Contribuïm a generar activitats que afavoreixin una vida activa i participativa, creant espais de trobada, xarxa, accions d’oci, etcètera per aconseguir el benestar de la Gent Gran. Llegeix més sobre els projectes d’atenció a Gent Gran

Prevenció de la violència

Treballem per prevenir i contribuir a eliminar qualsevol tipus de violència, apoderant i acompanyant a les dones en situació de dificultat social i que han patit violència, nens i nens que han patit algun tipus d’assetjament o violència, maltracte a gent gran, etcètera.

Inclusió social i pobresa

Fomentem l’activació social per enfortir les capacitats, la transformació personal i l’apoderament de les persones, per reforçar la seva participació ciutadana amb especial atenció a les persones en situació d’extrema vulnerabilitat, infància, joves, gent gran, persones dependents i cuidadores, persones immigrants, refugiades, dones en situació de dificultat.

Consulta aquí tots els programes d’inclusió social

inclusió-social-3 inclusió-social frases inma