Ocupació

Tenir feina és un dret, és per això que portem a terme diferents programes d’Ocupació adreçats a totes aquelles persones que es troben en recerca de feina i volen gaudir d’un servei d’orientació i assessorament laboral personalitzat i gratuït. Des dels diferents programes oferim diverses accions encaminades a facilitar les eines necessàries per aconseguir la inserció laboral.

QUÈ FEM?

  • Activació, orientació i acompanyament a la inserció sociolaboral
  • Tallers d’orientació grupals sobre tècniques de recerca de feina, competències transversals, drets i deures dels/les treballadors/es
  • Itineraris individualitzats i personalitzats
  • Tallers de competències tècniques
  • Capacitacions professionals
  • Pràctiques en empreses
  • Prospecció i intermediació laboral en empreses

Si estàs a l’atur i busques feina:

T’oferim orientació laboral; acompanyament individualitzat en la cerca de feina adaptat a les teves necessitats, independentment de la teva edat, sexe o origen; i capacitacions professionals per a la inserció en el mercat de treball, amb pràctiques en empresa.

Si ets jove i busques feina:

T’oferim diferents programes (per a joves de 16 a 29 anys inscrits a Garantia Juvenil) que et proporcionaran millors condicions per accedir al mercat laboral, descobrint els teus punts forts i capacitats amb:

-Itineraris formatius per capacitar-te professionalment i pràctiques en empreses.

-Activació, orientació i acompanyament sociolaboral amb sessions de coaching; mentoring d’experiències amb altres joves; visites a empreses; dinàmiques grupals; orientacions individuals, intermediació laboral.

Consulta’ns les properes formacions al 93 464 06 09 o visita’ns!

Si ets jove i vols retornar als estudis:

T’oferim suport educatiu, reforç i motivació per l’ESO, proves d’accés a grau mig, proves d’accés a grau superior, etcètera. També oferim orientació acadèmica i acompanyament individualitzat.

Si ets una empresa i vols col·laborar en aquest àmbit:

Les empreses col·laboradores tenen la possibilitat de formar a mida a futurs professionals, donar a conèixer la seva filosofia empresarial i conèixer els que podrien ser els seus futurs treballadors. També pots capacitar a professionals del teu sector en la teva pròpia empresa, a través de formacions o pràctiques no laborals.

Si penses que pots col·laborar de qualsevol altre manera, fes-nos la teva proposta!
informacio.bcnnord@creuroja.org
93 464 06 09

SONY DSC CRHP_Ocupació_004 WhatsApp Image 2019-12-10 at 11.21.38 Amb la col•laboració