Salut

L’objectiu del programa de salut  és fomentar la promoció d’hàbits i estils de vida saludables en tots els cicles de vida, amb especial atenció a col·lectius que presenten factors de vulnerabilitat.

QUÈ FEM?

• Sensibilització i prevenció en salut
• Atenció a persones amb un estil de vida no saludable
• Atenció a persones amb una inadequada gestió de la seva malaltia

Sensibilització i prevenció en la salut

Informem i aconsellem tant a nivell individual com comunitari en temes relacionats amb hàbits saludables, conductes de risc, addiccions, accidents i malalties.

Realitzem diferents tallers relacionats amb l’alimentació, l’activitat física, higiene i gestió emocional mitjançant el desenvolupament d’accions que millorin aquests hàbits saludables i que evitin conductes de risc en persones que no els coneixen, no poden portar-los a terme o no es veuen capaces de fer-ho.

Ajudes sanitàries

Atenem aquelles persones amb una inadequada valoració del seu estat de salut i malaltia i que precisen de la corresponent pauta terapèutica per tal que millori la seva qualitat de vida, evitant així un detriment del seu estat de salut i de la malaltia. Es realitzen valoracions i es tramiten diferents ajudes sanitàries bàsiques d’odontologia, podologia, medicació, audiòfons i òptica si es considera necessari.

Per a més informació:

informacio.bcnnord@creuroja.org
93 464 06 09

 

CRHP_VisitesDomicilis_017 _DSC1787-r CRHP_VisitesDomicilis_001